Anlægsgartner Henrik Due

Velkommen til din professionelle anlægsgartner i Odense og Svendborg

Værdien af en professionel anlægsgartner

Når du skal have lavet dit haveanlæg, er der mange fordele ved at få uddannede fagfolk til at udføre opgaven. Hos Anlægsgartner Henrik Due går vi altid efter at kvalitet, æstetik, funktionalitet og vedligeholdelse lever op til dine ønsker og behov, så du får en have, du bliver glad for. Endnu en af fordelene er, at vi kan klare alle arbejdsopgaver fra start til slut, så du ikke skal have fat i flere håndværkere. Vi har mange års erfaring og dygtige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med at føre din drømmehave ud i livet.

 

Kompetencer og erfaring

Vores faglige kompetencer som anlægsgartnere spænder vidt og bredt. Vi er et hold af uddannede og erfarne anlægsgartnere og arbejdsmænd, som udfører alle opgaver indenfor anlægsgartnerfaget, og vi står også klar til at rådgive og vejlede dig under processen, så resultatet bliver præcis, som du vil have det. Vi står ved din side fra start til slut, så du altid har en professionel samarbejdspartner, du kan stole på.

Vi er hele tiden opdaterede på de nyeste metoder indenfor vores fag, så vi kan yde den bedste service til dig og din have eller dit anlæg. Vi kan hjælpe dig med diverse opgaver, uanset om det er renovering, planlægning, vedligeholdelse, brolægning eller belægning.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores services

Vi stræber altid efter at løse alle dine haveopgaver efter dine ønsker, så du får en flot og velskabt have, der passer til dine behov.

Vedligeholdelse af grønne områder til erhverv

Snerydning/Saltning til erhverv

Belægning

Støttemure/Havemure

Hækkeklipning og græsslåning

Hegnopsætning

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om belægningsmaterialer, anvendelse, vedligehold eller design, så står vi klar til at hjælpe dig med dine belægningsopgaver omkring Fyn og Svendborg. Ring i dag på telefon: 20 97 00 06 og hør mere.